Expresswebb.se - Professionella hemsidor | Snabbt | Snyggt | Enkelt

ExpressWebb Hemsida » Frågor & svar

För att underlätta för dig har vi samlat de vanligaste frågorna om våra produkter här. Du kan snabbt och enkelt få svar på frågor om funktionalitet, villkor och annat som är relaterat till produkterna. Om du inte finner svar på dina frågor här, kontakta oss!

Behöver jag ett webbhotell för att använda ExpressWebb Hemsida?

Nej, ExpressWebb Hemsida är en så kallad "hostad tjänst", dvs inget webbhotell behövs. Tjänsten ligger på våra servrar.

Kan jag själv välja domänadress?

Ja, när du beställer ExpressWebb Hemsida kan du fylla i tre alternativa adresser. Om du redan har en domänadress går det bra att använda den.

Krävs det några förkunskaper för att använda ExpressWebb Hemsida?

Nej, det behövs inga särskilda förkunskaper för att använda verktyget. Att jobba med ExpressWebb Hemsida är som att jobba i word eller liknande ordbehandlare.

Kan man sökmotoroptimera sidorna?

Ja, i administrationsgränssnittet där du hanterar de olika undersidorna har du möjlighet att lägga in så kallade meta-sökord som är relevanta för sidans innehåll. Du kan också skriva anpassade titlar för varje sida. Dessa syns högst upp i webbläsaren.

Kan man hantera e-post med ExpressWebb Hemsida?

Ja, ExpressWebb Hemsida innehåller en kontrollpanel för hantering av e-post. Det går att välja mellan två typer av e-post; ett vanligt e-postkonto eller ett e-postalias för att vidarebefordra post till en annan e-postadress.

Hur lång är bindningstiden på avtalet?

Bindningstiden är 12 månader och har en 3 månaders uppsägningstid

Om jag behöver en funktion som inte finns tillgänglig, går det att ordna?

Vi lyssnar på våra kunder och utvecklar kontinuerligt våra produkter. Vid varje ny uppdatering försöker vi ta med funktioner som ni kunder efterfrågar. Om behovet är akut och ni kan betala för utvecklingen kan vi ta fram en offert för en individuell lösning. Kontakta oss för mer information!

hemsidaexpress.php äs mer om ExpressWebb Webbshop